УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

среда, 24. фебруар 2016.

Fw: [Bulk] Najveće zataškavanje ikada u istoriji

Prosleđeno: Veselinka Stojković : Zavetinama  24. фебруар 2016. 05.05
________________________________

Laki šaljem ti apsolutno nevidjen dokumentarac: https://vimeo.com/104022314 (vidi i u atačmentu) - govori o praktično najvećoj tajni istorije svih vremena, tj. možda i celokupne ljudske istorije - a to je kako je zaista dobijen II svetski rat.  Evo ukratko.. jula 1943 god je počela Kurska bitka, najveći oružani sukob u istoriji sa 1,3 miliona poginulih na obe strane za 14 dana (slučajno baš pre par meseci čitam novine gde Rusi zvanično prvi put priznaju 800.000 poginulih tamo..ostalih 500.000 su Nemci..to je bila klanica bez presedana) i ta bitka je prelomila rat.Sovjeti su je dobili pre svega zahvaljujući ukradenim obaveštajnim informacijama iz Blečli Parka, mesta gde su Englezi još 1942 probili nacističke šifre za komunikaciju - i otad su znali sve šta švabe rade, kad "Hitler prdne posle 5 min to je bilo na stolu šefa MI6 i Čerčila").
Bez toga izgubili bi Kursku bitku 99%.. a  kasnije, ko zna, i ceo drugi svetski rat. To je i bio plan bankara iz senke, đubradi koja i danas vlada svetom.
BBC šta radi - snima 2012 dokumentarac gde sve lažno prikazuje.."kao MI6 je dostavljao Rusima te tajne" - i to je taj dokumentarac što ti šaljem samo je naznačeno gde je ta laž u filmu. Kad su videli da je to plitko i providno - snimaju 2014. G. igrani film "Igra kodova" koji je nedavno reklamiran po svetu, a koji govori o podvigu u Blečli Parku.. i tu se kao kaže kako je MI6 namerno pustio Staljinovog špijuna Džona Kernkrosa da krade informacije iz Blečli Parka.. jer "je Čerčil eto malo tvrd da se obaveštajno pomaže Sovjetima.." - kao da od toga nije zavisila sudbina celog sveta, tj ishod rata. U atačmentu ti je moj rad na tu temu, verovatno si video.
__________________________________________________
Kasnije je i iskrcavanje u Normandiji uspelo pomoću iste špijunaže! Veruje li iko normalan da MI6 1942. radi na svoju ruku tako strateške stvari bez znanja Čerčila? Ne naravno...pomoću ovih lažnih dokumentaraca i i igranih filmova zataškava se najveća tajna istorije - da je Hitler poražen "za dlaku" veštinom jednog superšpijuna i krvlju Staljinove armije tj. Staljinovim dobrim rukovodstvom (koga danas zapad predstavlja diktatorom naravno - iako je to smešno blago rečeno za čoveka koji je svet oslobodio nacizma).Koliko ljudi danas zna za ovo sve? Vrlo, vrlo malo...
Konačno, da li si igde čuo rasprave o ovome ? Nema, samo farma, veliki brat i tome slične limunade...

5hhgfdd.jpgНема коментара:

Зз

Зз
ВИЛИНСКА ПЛЕТЕНИЦА (Водена пећина) ПАМУК ~ Non, Je ne regrette rien